ONLINE-TUNNIT

Online-tunti valikoima täydentyy koko ajan! Pysy kuulolla!
45min/20€

Online-tunnit voit ostaa pian avattavasta verkkokaupasta tai olemalla sähköpostitse yhteydessä koirapalvelunomad@gmail.com

– Nose work

Nose work on koiraharrastuslaji joka on alunperin kehitetty rescue-koirien kuntoutukseen. Näin ollen nose work sopii kaikille koirille mukaan lukien herkät ja arat yksilöt. Nose work ei vaadi koiralta tai ohjaajalta erityistaitoja. Nose work on koiralle luontaista, mielekästä ja väsyttävää puuhaa. Nosea harrastat helposti kotona! Nose ei ole välineurheilu laji, harrastuksissa päästään pitkälle hankkimalla hydralaatti, puhdas purkki, klikkeri ja esim. pumpulilappu. Nämä tuotteet saat pian verkkokaupastamme! Lisäksi tarvitset koiraa motivoivan palkkauskeinon esim. kinkku. Nose workissä koira opetetaan hajuerottelu menetelmällä, positiivisesti vahvistamalla etsimään ja ilmaisemaan eukalyptuksen haju. Online-tunnit voidaan helposti sovittaa aloittelijalle tai jo pitkälle edenneelle!

– Kehonhallinta

Kehonhallinta online-tunti on erinomainen tapa opettaa koiralle keskittymistä,  vahvistaa koiran ongelmanratkaisukykyä ja ohjaajan sekä koiran välistä yhteistyötä. Lisäksi koiran itsevarmuus kasvaa kehityksen ja onnistumisien myötä. Tekemällä kehonhallinta harjoitteita kehität koiran tasapainoa, koordinaatiokykyä ja lihasten hallintaa.  Syvien, asentoa ylläpitävien lihasten aktivoiminen vahvistaa koiran fysiikkaa ja pienentää tapaturmariskiä! Tärkeintä on hauskanpito ilman suorituspaineita! Tunti voidaan pitää kaikille terveille 5kk täyttäneille koirille.

– Palkkaklinikka

Palkkaklinikka online-tunti on tarkoitettu palkan, eli vahvisteen tarkasteluun. Paras vahviste on se mikä on koiran mielestä parasta maailmassa, se mikä aikaan saa motivaation! Huomion arvoista on kuitenkin mm. palkan laatu ja määrä, anto-tapa ja -tiheys, ajoitus, ruoka-, saalis- vai sosiaalinen palkka tai kaikkien yhdistelmä? Pyrkimyksenä konfliktiton ja mieluisa palkka, jonka eteen ollaan valmiita työskentelemään. Sujuva yhteistyö lähtee aidosta motivaatiosta! Haastan ajattelemaan palkkaamista uudella tapaa. Rakennetaan koirallesi laaja, monipuolinen palkkavarasto ja lisätään treeneihin toistoja sekä mielekkyyttä. Vältä yli kuumeneminen, treenin sammuminen ja lakkaa olemasta koirallesi vaihtoehto 2.

– Noutajien rodunomaiset harjoitteet teoria sekä tukiharjoitteet

Online-tunnilla käydään läpi noutajien rodunomaisten harrastelajien teoriaa tai käytännön metsälle harjoittelua asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Teoreettisesti läpi käytäviä asioita voi olla esimerkiksi:
Mitä taipumuskokeessa tapahtuu?
Miten taipumuskokeeseen treenataan?
Mitä taitoja metsästyskoiralta vaaditaan?
Miten saan koirani odottamaan rauhallisesti passissa?
Mitä voi tehdä jos koira kuumuu/ei nosta sponttaanisti riistaa/ei uskalla edetä ruudussa tai jäljellä?
Onko harjoituksesi jumissa, etkä osaa edetä?
Mahdollista on myös luoda treenikalenteria nuorelle koiralle tai paneutua juuri sinun ja noutajasi tarpeisiin!

– Käytöksen muuttaminen toivottuun suuntaan

Online-tunnilla keskustellaan koiran käytöksestä, joka on omistajan näkövinkkelistä katsoen ei toivottua. Mietitään käytöksen mahdollisia syitä, sekä luodaan suunnitelma käytöksen muuttamiseksi toivottuun suuntaan.

– Treenisuunnitelman rakentaminen

Mitä hyvä treenisuunnitelma pitää sisällään?
Milloin kriteeriä voidaan nostaa, millaisia häiriöitä tulee treenata ja pitääkö ärsykekontrolli?
Kuinka usein treenataan?
Miten pieneksi harjoitteet tulee pilkkoa?
Milloin käytös on yleistetty?
Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen treenisuunnitelman rakentaminen online-tunnilla!

– Palkkasanat

käyttö, opetus ja hyödyt sekä sovellettavuus treeneihin

– Taukomatto

käyttö, opetus ja hyödyt sekä sovellettavuus treeneihin