Koronaviruksen vaikutus pienyrittäjiin

Koronaviruspandemia vaikuttaa suuresti pienyrittäjiin, myös meihin.

Suurin osa matkoista peruutaan, myös suuret kokoontumiset kuten kaikki Kennelliiton tapahtumat ja kokeet. Harrastustoiminnan merkeissäkään ei suositella kokoontumista. Taudin leviämisen minimoimiseksi ihmisiä kehotetaan välttävän matkaamista ja pysyttelevän kotona. Koirapalvelu Nomad tukee tätä kantaa, mutta tällä suuri vaikutus eritoten pienyrittäjien tuloon.

Aloitimme koirapalvelu-yrittäjyytemme reilu vuosi sitten rakkaudesta eläimiin ja maaseutuun. Olemme koko yrittämisen ajan satsanneet tulot yrityksen kehittämiseen, markkinointiin, remontteihin, välineistöön jne. Kuten suurelle osalle ihmistä vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat hiljaisempia, laskuja kertyy ja investoinnit vähenevät. Ei ole ihme että tähän aikaan vuodesta on alennuskamppanjoita ja kuluttamiseen yllyttämistä. Horisontissa näkyi jo kesä. Meidän alamme paras sesonki. Kunnes kalenterimme rupesi tyhjenemään. Ihmiset joutuvat perumaan menonsa, sekä välttämään harrastuksiaan. Varotoimia ja säästöjä ei ole, koska resurssit on pistetty uuden yrityksen kehittämiseen. Elinkeinoharjoittajana tämä tarkoittaa sitä, että laskujen maksaminen vaikeutuu.

Jos haluatte tukea ja pitää meidät toiminnassa täällä maaseudulla myös koronan jälkeen, tässä on muutama esimerkki:
– Online-valmennuksemme ja webinaarimme
– Koiratarvikemyyntimme (postitus mahdollinen)
– Tuo meille koirasi hoitoon, koirahoitolamme on myös toiminnassa pienin muutoksin tuonti- ja hakukäytäntöihin.
– Voit myös ostaa itsellesi tai ystävällesi lahjakortin palveluihimme
– Kotikanalan munia 10kpl 4€
– Lisäksi pieninä taiteilijayrittäjinä lanseeraamme tukitulitikut, jolla voit tukea toimintaamme itse määrittelemäsi suuruisella summalla alkaen 5€

Toistaiseksi palveluiden, tuotteiden ja tukitulitikkujen ostot sähköpostitse: koirapalvelunomad(ät)gmail.com
Maksutapana vain lasku, että verohallinto saa osansa.

Auttakaa pienyrittäjiä vaikeina aikoina. Ei anneta normaaliolosuhteissa toimivien yritysten kaatua shokkitilaan! Pienistä puroista muodostuu suuri apu. Yksi suuri ilmainen auttamisen keino on tiedon jakaminen, niin pienyrittäjien avun tarpeesta kuin myös tartuntataudista tiedottaminen. Näin ollen julkaisua saa jakaa!

tukitikku-2 copy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *